ברחוב לילנבלום שבנווה צדק מול קולנוע עדן ההיסטורי ממוקמת מאליבו 8 חנות קונספט מעולם אחר, החנות מעוצבת בקפידה בסגנון בוטיק פריסאי ומשלבת בין עולמות הרוח והחומר.
בחלל החנות המדהימה הזאת פריטים למכירה מתוך אוסף אישי משתנה המאפיין את תפיסת העולם של הבעלים שירה וילנצ'וק פרי, שיטוט ומחקר של כ 5 שנים בתחום הרוח, הנסתר, ועולם העיצוב והאופנה.
בחנות מאליבו 8 מוצעים למכירה תכשיטים מאבני חן נדירות של המעצבת 'איזדורה' ,תיקי עור ממוחזרות מספות ישנות שעברו עיבוד מחודש, בגדים של המעצבת 'פיצ'קה' בגדי יבוא מהבוטיק 'טנטי בקי', וג'ינסים של המותג '7 Seven .
בחלל החנות מתקיימות סדנאות בתחומי הרוח השונים כגון אסטרולוגיה, טיהור אנרגטי, איזון פנימי ועוד.
מאליבו 8 עמוסה בריחות, צבעים וטעמים ממקומות שונים. החוויה בחנות היא מיסטית ומעניקה לכל מבקריה חוויה מופלאה צבעונית ומלאת השראה לחיים. החנות מתמחה ביבוא אישי של גושי קטורות מכל העולם הנותנים לבית תחושה של טיהור והתעלות פנימית. כל ביקור בחנות הוא חוויה חדשה, בעיקר מתוך תפישת העולם של הבעלים שהחלל ישתנה כל הזמן כמו בטבע ושכל פריט בחלל בין אם שמלה, נעל, ספר מודעות או תפילה הם חלק מתוך חוויה פנימית.
"הכל מתחיל ברמת הרוח של האדם, כשהרוח שלנו מוארת וללא אנרגיה שלילית החיים שלנו נפתחים"
























































